Een bewerkingsdashboard maken

Doel

Het Cadasta-platform heeft een optie om een ​​operatiedashboard toe te voegen om statistieken weer te geven over de voortgang die wordt gemaakt tijdens het verzamelen van de gegevens en om analyses te tonen van de gegevens die al in het platform aanwezig zijn. Dit document toont de stappen die nodig zijn om dit in het platform in te stellen.

Gereedschap nodig

• ArcGIS Online of Kadasterportaal
  • Bewerkingsdashboard

instructies:

1. Vanaf de overzichtspagina van de webkaart die u wilt gebruiken als basis van het Operation Dashboard, selecteer Web-app maken > Bedieningsdashboard gebruiken. Voer een titel in, tags, en samenvatting en dan de Oké knop wanneer voltooid.

null 712
null 713

2. U ziet uw kaart met een bovenste menubalk met opties om uw dashboard te configureren. Deze maken configuratie van zowel lay-out als inhoud mogelijk.

null 714

3. Voeg grafieken en inhoud toe om uw dashboard aan te passen. Selecteer Opslaan wanneer voltooid. Afhankelijk van op welke lagen je je grafieken baseert, u kunt realtime updates van uw projectgegevensverzameling zien. Het demoprojectdashboard is: Project Rose – Bewerkingsdashboard.

null 715

Bronnen voor het gebruik van het Operations Dashboard