Gegevens van ODK converteren en toevoegen aan het platform

Opmerking: Om deze stappen succesvol te voltooien, u moet een dataset hebben verzameld in het ODK-formaat (via ODK Collect) en download de GeoODK-desktoptoepassing

1. Kopieer de door ODK verzamelde gegevens naar uw werkstation

2. Volg de GeoODK-instructies om uw gegevens om te zetten in een formaat dat gebruikt kan worden in het Cadasta Platform:

null 771

null 772

null 773

null 774

null 775

null 776

null 777

null 778

null 779

null 780

null 781

null 782

3. Navigeer naar de Cadasta Platform-homepage

4. Log in op uw Cadasta-account

5. Volg de stappen in Een functielaag toevoegen aan ArcGIS Online:

• Navigeren naar Inhoud

null 783

• Selecteer Voeg item toe

null 784

• Selecteer Vanaf mijn computer

null 785

• Zie het splash-venster, Een item toevoegen vanaf mijn computer, tevoorschijn komen

null 786

• Selecteer Kies bestand
  • Navigeer naar de gezipte shapefile-map

null 787

• Hernoem en vul de . in Tags vak op het nieuwe item

null 788

null 789

• Selecteer Voeg item toe