Een kopie van een AutoCAD-bestand maken

Deze FAQ geeft tips over het opslaan van een kopie van een AutoCAD-tekenbestanden (DWG's) voor gebruik in ArcMap. Het wijst op problemen die de AutoCAD-tekenbestanden kunnen verhinderen (DWG's) van tekening, terwijl we tips geven om deze problemen in AutoCAD op te lossen.

Vereisten

AutoCAD-toepassing* (zie aantekening onderaan)

DWG-bestand niet opgeslagen of gemaakt met objectgegevens

Over coördinatenstelsels

Een coördinatensysteem toewijzen aan een Bron Tekening en de Huidige tekening

Hoe het coördinatensysteem van een tekening te transformeren

Tips

Hoe: Geef een AutoCAD-tekenbestand weer in ArcMap (Artikel over technische ondersteuning van Esri)

*ArcGIS Desktop biedt geen ondersteuning voor functies die zijn gemaakt in AutoCAD Civil 3D of AutoCAD Land Desktop met behulp van objectgegevens. Als deze bestanden worden geopend en opnieuw worden opgeslagen in AutoCAD, sommige objectgegevens kunnen worden geconverteerd naar entiteiten die tekenen in ArcMap of converteren naar een geodatabase. Indien mogelijk wel, het gebruik van objectgegevens in AutoDesk-bestanden die naar ArcGIS Desktop worden gebracht, moet worden vermeden. Dit zijn de vereiste stappen voor het verzenden of delen van een DWG voor gebruik in ArcGIS Desktop of Pro. DWG-tekenen wordt niet ondersteund op ArcGIS Online.

1. Bewaar een kopie voor het tekenbestand in AutoCAD met een naam die geen spaties of koppeltekens bevat

Opmerking: Als de naam spaties of koppeltekens bevat, vervang beide tekens door onderstrepingstekens

2. Navigeren naar Insert > External References, en ontkoppel eventuele externe verwijzingen die aan het bestand zijn gekoppeld

3. Sla het AutoCAD-tekeningbestand op opnieuw

4. Navigeren naar Format > Units

5. Noteer de eenheden die zijn gebruikt om het bestand te maken

6. Navigeren naar Laagbeheerder, en inschakelen, ontdooien, of ontgrendel lagen die zijn uitgeschakeld, bevroren, of vergrendeld

Opmerking: Hierdoor kunnen de gegevens in ArcMap worden getekend

7. Opslaan het AutoCAD-tekenbestand

8. Navigeren naar Edit > Select all, en pas de Ontploffen commando om de blokken te laten ontploffen

Opmerking: Het commando Explode kan ertoe leiden dat ontoegankelijke functies beschikbaar zijn. Het wordt aanbevolen om het commando Explode minstens één keer toe te passen, hoewel de opdracht mogelijk meerdere keren moet worden toegepast, aangezien blokken tot negen niveaus diep kunnen zijn ingebed

9. Sla het tekeningbestand op in AutoCAD

10. Noteer het coördinatensysteem

Opmerking: Om het toegewezen coördinatensysteem te bekijken

11. Deel de nieuw aangemaakte kopie via e-mail

12. Deel het coördinatensysteem via e-mail