Een drone-afbeelding toevoegen aan ArcGIS Online met ArcGIS Pro

Doel

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u een afbeelding uploadt die overeenkomt met een orthomozaïek of orthogerectificeerd beeldmateriaal naar uw account op ArcGIS Online (AGOL) met behulp van ArcGIS Pro.

Vereisten

• U moet een gebruikersnaam en wachtwoord voor u laten instellen door een lid van het Cadasta-team. Als u geen gebruiker heeft, neem dan contact op met support@cadasta.org
  • U moet inloggen op uw account – zien Inleiding tot uw account voor een herinnering
  • U moet een Esri-licentie voor ArcMap of ArcGIS Pro hebben en deze op uw werkstation hebben geïnstalleerd

Stappen

1. Open ArcGIS Pro of ArcMap

2. Meld u met uw account aan bij de Cadasta ArcGIS Online Organisatie

3. Open het catalogusvenster of deelvenster en maak verbinding met de map met uw afbeelding

4. Laad de afbeelding op de kaart

5. Right click the image layer and select Share -> as Web Layer

null 938

6. In de Laagtype sectie, selecteer de Tegel keuze

7. In de Delen met sectie, zorg ervoor dat u de nieuwe laag deelt met de juiste groep

8. Ga naar de Configuratie tabblad en zorg ervoor dat de Niveaus van detail schuifregelaar is ingesteld op de maximale waarde (niveau 23) en dat de Clients toestaan ​​cachetegels te exporteren selectievakje is ingeschakeld

9. Vink de optie aan om kredietverbruik te voorkomen Lokaal cachen

null 939

10. Zodra de tegel is gegenereerd en gepubliceerd, het is beschikbaar voor gebruik in kaarten in ArcGIS Online

• Open een webmap of maak een nieuwe aan
  • Klik op de Toevoegen knop en Zoek naar lagen keuze
  • Zoek naar de geüploade tegellaag
  • Voeg toe aan de kaart als laag of zelfs als basiskaart

Alternatieve stappen met behulp van ArcGIS Pro

1. Open ArcGIS Pro

2. Meld u met uw account aan bij de Cadasta ArcGIS Online Organisatie

3. Open het catalogusvenster of deelvenster en maak verbinding met de map met uw afbeelding

4. Laad de afbeelding op een nieuwe kaart

5. Verwijder de basiskaartlaag(s)

6. Optioneel, laad andere datasets naar de kaart

7. Zoom in op de afbeelding of het gebied dat u wilt uploaden naar ArcGIS Online

8. Open en voer de Kaarttegelpakket maken tool voor geoprocessing

• Zorg ervoor dat de invoerkaart degene is met de afbeeldingen die u wilt publiceren
  • In een algemeen geval, het wordt aanbevolen om een ​​gemengd tegelformaat te gebruiken
  • Opnieuw bekijken deze link om het minimale en maximale niveau van detailparameters te voltooien
  • Voltooi het dialoogvenster en voer het uit
null 944

9. Open en voer de Pakket delen tool voor geoprocessing

• Deel het tegelpakket dat in de vorige stap is gegenereerd
  • Volledige samenvatting en tags
  • Zorg ervoor dat u het vakje aanvinkt Publiceer als weblaag
  • Deel met de juiste groepen
null 945

10. Zodra de tegel is gegenereerd en gepubliceerd, het is beschikbaar voor gebruik in kaarten in ArcGIS Online

• Open een webmap of maak een nieuwe aan
  • Klik op de Toevoegen knop en Zoek naar lagen keuze
  • Zoek naar de geüploade tegellaag
  • Voeg toe aan de kaart als laag of zelfs als basiskaart