Een StoryMap maken

1. Van de homepage van het Kadaster Platform, navigeer naar de App-starter

null 600

2. Selecteer de Verhaalkaarten app

null 601

3. Er wordt een nieuw browservenster geopend

null 602

4. Selecteer Maak mijn eerste verhaal

5. Selecteer Kaartjournaal

Opmerking: Map Journal is een van de vele soorten Verhaal kaart sjabloon typen. U kunt kiezen welke u wilt. In dit voorbeeld, a Kaartjournaal sjabloon wordt gebruikt

null 603

6. De Map Journal Builder het opstartscherm verschijnt

7. Selecteer Zijpaneel en dan Begin

null 604

8. De Map Journal Builder scherm verschijnt

Opmerking: Hier ga je je StoryMap bouwen. Als je had gekozen voor een Plattegrond Rondleiding sjabloon, dan heet het Map Tour Builder

null 605

9. Typ een titel voor uw StoryMap en klik op de knop Volgende (null 606)

null 607

10. De Thuissectie toevoegen het opstartscherm verschijnt

Opmerking: Hier voeg je content toe aan je story map. U heeft de mogelijkheid om een ​​of meer secties toe te voegen. Deze Hoofdpodium inhoudspagina is het eerste wat uw publiek ziet en de daaropvolgende inhoudssecties moeten worden genavigeerd.

null 608

11. Onder Kaart vervolgkeuzelijst kaart kiezen Selecteer een kaart

null 609

12. In de volgende vervolgkeuzelijst, selecteer Mijn organisatie

null 610

13. Selecteer de Toegang tot water kaart

null 611

14. Klik Volgende

null 612

15. De Inhoud zijpaneel het opstartscherm verschijnt

Opmerking: Hier kunt u multimedia-inhoud toevoegen die aan de linkerkant van uw kaart wordt weergegeven

null 613

16. Klik Toevoegen

null 614

17. Hier is het eerste gedeelte dat u zojuist hebt gemaakt

null 615

18. Klik Sectie toevoegen

null 616

19. Er verschijnt een opstartscherm met inhoud van een nieuwe sectie

null 617

null 618

20. Herhaal hetzelfde proces opnieuw als gedaan in inhoudssectie één

null 618

null 619

21. Hier is het resultaat van sectie twee, "Toegang tot elektriciteit"

null 620

22. Klik Opslaan

null 621

23. Je kunt zien dat je StoryMap is opgeslagen door het verschil in de rechterbovenhoek

null 620

null 622

24. Hier is je opgeslagen StoryMap

Opmerking: Het is niet gedeeld

null 623

25. Klik Deel

null 624

26. De Deel het opstartscherm verschijnt

Opmerking: Deze staat op privé

null 625

27. Klik Laat de inhoud van het verhaal zien het volgende te zien

Opmerking: Er zijn geen problemen gevonden en het wordt openbaar gedeeld

null 626

28. Navigeer terug naar het StoryMaps-venster

29.Je ziet je nieuwe StoryMap in het verhalengedeelte

null 627

30. Klik op de titel van je nieuwe StoryMap om extra opties te zien

Opmerking: De StoryMap-titel in dit voorbeeld is “Project Rose: Een verhalenkaart”

null 628

31. Navigeer terug naar de startpagina van het Kadaster Platform

32. Klik Inhoud en Mijn inhoud

Opmerking: Je ziet je nieuwe StoryMap erin Mijn inhoud

null 629

33. Klik op je nieuwe StoryMap om de onderdeel details Bladzijde

null 630

34. Klik Deel

35. Selecteer uw Gebruikersgroep en klik Oké

Opmerking: Dit voorbeeld gebruikt de Trainingsdemo – Cadasta groep

null 631

null 632

36. Navigeer naar uw Groepen pagina en je ziet je nieuwe StoryMap in de Inhoud

null 633

37. Selecteer je nieuwe StoryMap en er wordt een nieuw browservenster geopend

null 634

38. Meld u af bij uw account en sluit alle browservensters of tabbladen wanneer u klaar bent