Klassieke StoryMaps maken

1. Navigeer naar de ArcGIS StoryMap-pagina en log in op uw account

null 795

2. Selecteer Nieuw verhaal maken. U kunt een bestaande StoryMap-sjabloon selecteren of gewoon helemaal opnieuw beginnen

null 796

3. Je StoryMap helemaal opnieuw opbouwen is een progressief document, dus vul gewoon de inhoud in: titels, tekst, afbeeldingen, kaarten in de gewenste volgorde (je kunt dit daarna ook verplaatsen)

null 797

4. Met de inhoudsselectiebalk kunt u selecteren welk type inhoud u wilt toevoegen, zoals afbeeldingen, kaarten, tekst en meer

null 798

5. Na het toevoegen van inhoud, u kunt de delen en breedte van het nieuwe element schalen en ontwerpen om zoveel ruimte in beslag te nemen als u wilt

null 799

6. U kunt kaarten toevoegen vanuit uw bestaande ArcGIS-kaarten. Door selecteren Kaarten, de pagina leidt u naar uw bestaande kaartelementen

null 800

7. Vanaf hier kunt u het uiterlijk van de kaart aanpassen of de centrale kenmerken van de kaart in ArcGIS bewerken door te selecteren: Kaart bewerken in ArcGIS

8. Voeg indien nodig inhoud toe en dan kun je elementen verplaatsen en bewerken totdat je denkt dat alles klaar is! Het is handig om het ontwerp vooraf te bekijken en te testen door te selecteren Voorbeeld in de top Nav

9. Publiceer uw StoryMap door te selecteren Publiceren! Mogelijk moet u iemand anders in uw organisatie vragen als u geen publicatierechten heeft

10. Zorg er na het publiceren van de StoryMap voor dat je deze deelt met je groep of het grote publiek. Mogelijk moet u iemand anders in uw organisatie vragen om te helpen delen als u geen machtigingen voor delen heeft