Deel B Quiz Antwoordsleutel

OVERZICHT

Deze quiz is bedoeld om uw kennis te testen over het instellen van toegang tot enquêtes in de Survey123-app om ervoor te zorgen dat u de app kunt downloaden, correct inloggen, afbeeldingen downloaden voor offline gebruik, en gebruik het mobiele formulier.

QUIZ VRAGEN

1. c. Google Play Store

2. d. Esri gebruikersnaam

3. b. druk de Wachtwoord vergeten? knop

4. b. druk de Opties knop, druk dan op de Enquêtes downloaden knop en zoek vervolgens naar de nieuwe enquête en selecteer deze

5. b. Ga naar het startscherm van uw enquête, druk de Opties knop, selecteer de Offline kaarten optie en selecteer de kaart om te downloaden

6. b. druk de Opties knop, selecteer de Offline kaarten keuze, selecteer de kaart die je hebt gedownload, druk de Verwijderen knop, selecteer een andere kaart om te downloaden

7. c. De vraag is verplicht

8. c. Doorgaan met deze enquête