Een Survey formulier maken

1. Open de Survey123-website en log in op uw ArcGIS-organisatieaccount.

2. Ga naar https://survey123.arcgis.com en klik op Aanmelden

3. Klik op Nieuwe enquête

4. Onder De webdesigner gebruiken, Klik Begin

5. Geef uw enquête een naam in de Naam sectie

6. Vul minimaal één tag in de Tags sectie

7. Vul minimaal één zin in in het Overzicht sectie

8. Klik op de miniatuurafbeelding

9. Bladeren naar een afbeelding die u wilt uploaden

10. Klik Open

Een tekstvraag toevoegen

1. Klik Creëren

2. Zie de Ontwerppagina

3. Een vraag toevoegen door te slepen van de Toevoegen tab en neerzetten op het formulier. Aan de rechterkant van de ontwerppagina, onder het tabblad Toevoegen, veelgestelde vraagtypen worden weergegeven. Vragen toevoegen aan uw enquêteformulier, sleep ze en zet ze neer op het formulier. U moet interpreteren welk type vraag vereist is voor elk van de vragen op het papieren formulier

4. Sleep een Eénregelige vraag op uw enquête

5. In de enquête, Klik vraag zonder titel 1

6. Aan de rechterkant van de ontwerppagina, merk op dat de Bewerk tabblad is actief

7. Op de Bewerk tabblad, in de Label sectie, typ je vraagnaam. U kunt desgewenst een hint of standaardwaarde voor deze vraag invoeren.

8. Onder validatie, vink het vakje aan voor Dit is een vereiste vraag. Dit zorgt ervoor dat deze vraag moet worden beantwoord en niet kan worden overgeslagen. U kunt voor deze vraag een minimum of maximum aantal tekens instellen

9. Klik Opslaan

Voeg een datumvraag toe

1. Klik op de Toevoegen tabblad

2. In de enquête, Klik vraag zonder titel 2 en controleer aan de rechterkant van de ontwerppagina de Bewerk tabblad is actief

3. In de Label sectie, typ "Datum"

4. Onder Standaardinstelling, selecteer Inleverdatum. Nadat u deze optie hebt geselecteerd, Survey123 vult het datumveld standaard met de huidige datum

5. Onder validatie, vink het vakje aan voor Dit is een vereiste vraag

6. Bekijk resultaat

7. Klik Opslaan

Een meerkeuzevraag toevoegen

1. Sleept de Meerkeuze vraag op je formulier

2. Op uw enquête, Klik vraag zonder titel 3

3. Controleer de Andere keuze toevoegen vak om die optie toe te voegen

4. Bekijk resultaat

5. Accepteer de standaardinstellingen voor Uiterlijk en validatie

6. Klik Opslaan

Een tekstvraag met meerdere regels toevoegen

1. Sleept de Multilijn Tekst vraag op je formulier

2. Klik vraag zonder titel 4 op uw enquête

3. In de Label sectie, typ Commentaar

4. Onder validatie, vink het vakje aan om Min./Max. instellen. Tekens tellen

Voor mijn., typ "0"

Voor Max., typ "256"

Door een maximum aantal tekens in te voeren, wordt voorkomen dat er te lange opmerkingen worden ingevoerd

5. Accepteer de standaardinstellingen voor de andere opties

6. Klik Opslaan

Een afbeeldingsvraag toevoegen

1. Sleept de Afbeelding vraag op je formulier

2. Klik vraag zonder titel 5 op uw enquête

3. In de Label sectie, typ je instructies

4. Accepteer de standaardinstellingen voor de andere opties

5. Klik Opslaan

Een GeoPoint-vraag toevoegen

1. Sleep een Geopunt vraag op je formulier

2. Klik vraag zonder titel 6 op uw enquête

3. In de Label sectie, typ je instructies

4. Klik op de Instellingen tabblad

5. In de Bedankt schermsectie, laat het groene vinkje staan ​​en verander de tekst in een bedankje

6. Klik op de Uiterlijk tabblad en selecteer een kleurenthema voor uw enquêtelay-out

7. Klik Opslaan

Voorbeeld voor publicatie

1. Klik Voorbeeld in de rechterbenedenhoek van de ontwerppagina

2. U kunt door de enquête bladeren om er zeker van te zijn dat uw vragen correct zijn

3. Klik op de Telefoon en Tablet knoppen aan de rechterkant van het voorbeeldscherm

4. Klik op de Voorbeeld sluiten X om terug te keren naar de pagina Enquêteontwerp

5. Breng wijzigingen aan in uw enquête als u wijzigingen wilt aanbrengen

6. Klik Opslaan

Een enquête publiceren

1. Klik Publiceren in de rechterbenedenhoek van de ontwerppagina. U wordt gevraagd om te bevestigen dat u uw enquête wilt publiceren, omdat u een enquête niet verder kunt bewerken nadat deze is gepubliceerd

2. Klik Publiceren onderaan het promptvenster

U ontvangt een bericht dat bevestigt dat uw enquête met succes is gepubliceerd

3. Klik Oké om het bericht te sluiten

4. Navigeren naar de Cadasta Platform-startpagina

5. Log in

6. Klik Inhoud om de pagina Mijn inhoud te bekijken. U ziet een functielaag die wordt gebruikt om locatie-informatie op te slaan die u met uw survey verzamelt en een enquête-item dat het survey formulier zelf is. Let op waar deze items zijn opgeslagen

7. Afmelden van uw account