Module voor gegevensanalyse en visualisatie Pre- en posttest

OVERZICHT

Deze test is bedoeld om uw kennis te peilen van de essentiële zaken die nodig zijn om uw gegevens te begrijpen, maak een webkaart en maak een dashboard op het Cadasta Platform. De beoordeling wordt zowel voor als na de trainingssessie gebruikt om de leervoortgang en het begrip te meten. Voor een online versie van deze test, Klik hier.

QUIZ VRAGEN

1. Waar of niet waar?

Ik kan alle gegevens die ik heb verzameld visualiseren.

2. Wat kan ik doen met een webkaart?? (selecteer alles wat van toepassing is)

a. Toon afbeeldingen
b. Zoek naar een locatie
c. Toon puntgegevens
d. Rapporten maken

3. De beste manier om de gegevens die ik heb verzameld weer te geven is in (selecteer alles wat van toepassing is):

a. Een webkaart
b. Een dashboard
c. Een presentatie
d. Een verslag

4. Waar of niet waar?

Soms moet u de verzamelde gegevens mogelijk opschonen voordat deze kunnen worden gebruikt voor het weergeven van informatie.

5. Ik kan een dashboard maken om te laten zien (selecteer alles wat van toepassing is):

a. Een kaart van waar mijn gegevens zijn verzameld
b. Trends van gegevens in de loop van de tijd
c. Afbeeldingen
d. Grafieken met gegevens voor een specifieke periode

6. Waar of niet waar?

Een webkaart kan alleen worden weergegeven als er een internetverbinding is.

7. Waar of niet waar?

Een webkaart kan alleen worden bekeken door mensen met gebruikersaccounts op het Cadasta Platform.

8. Waar of niet waar?

Een dashboard kan live data tonen.

9. Ik kan de volgende gegevens toevoegen aan een webkaart (selecteer alles wat van toepassing is):

a. Vormbestanden opgeslagen op mijn werkstation
b. Functielagen waartoe ik toegang heb
c. Afbeeldingen opgeslagen op mijn werkstation
d. Basiskaarten van mijn organisatie

10. Waar of niet waar?

Ik kan labels toevoegen aan elk veld in een laag op mijn webkaart.