Deel B Quiz

Webkaart en dashboardquiz

OVERZICHT

Deze quiz is bedoeld om uw kennis van het maken en gebruiken van webkaarten en dashboards te testen.

QUIZ VRAGEN

1. Wat kan een gebruiker doen in een webkaart? (selecteer alles wat van toepassing is)

a. In-/uitzoomen
b. Vind plaatsen
c. Wijzig basiskaarten
d. Label-functies
e. Configureer pop-ups

2. Waar of niet waar

De startpagina van het Cadasta Platform heeft een menu-item, Kaart, en een leeg kaartdocument wordt geopend nadat u daarop hebt gedrukt.

3. Welke opties zijn beschikbaar voor het zoeken naar lagen? (selecteer alles wat van toepassing is)

a. Mijn inhoud
b. Mijn favorieten
c. Mijn groepen
d. Mijn organisatie
e. Levende atlas

4. Waar of niet waar

U kunt geen labels maken voor de attributen die op de kaart worden weergegeven.

5. Waar of niet waar

U kunt pop-ups alleen configureren voor de kenmerken die u wilt weergeven.

6. Waar of niet waar

U kunt een kaart zonder naam opslaan.

7. Wat kan een gebruiker doen in een Dashboard? (selecteer alles wat van toepassing is)

a. Voeg cirkeldiagrammen toe
b. Een website insluiten
c. Symboliseer en verander kleuren
d. Laat een kaart zien

8. Welke soorten kaarten kunnen in een Dashboard worden gebruikt? (selecteer alles wat van toepassing is)

a. Staafdiagram
b. Video
c. Cirkeldiagram
d. Indicator
e. Graadmeter