Een offline kaart maken voor veldkaarten

Het is het beste om voor elke staat een andere webkaart te gebruiken, wijk, of zelfs dorp. Het zorgt ervoor dat er minimale gegevenslagen zijn en dat degenen in andere gebieden voor gegevensverzameling geen toegang hebben tot gegevens die ze wel of niet zullen verzamelen.

Stappen voor het maken van een offline kaart voor Field Maps:

1. Een webkaart maken. Zorg ervoor dat de basislaag, Wereldbeelden voor export, is gebruikt

null 920

2. Bewaar uw webkaart

3. Deel uw webkaart met dezelfde gebruikersgroep waarin uw enquête zich bevindt. Zie dit voorbeeld dat wordt gebruikt voor het delen van een objectlaag. Bekijk deze stappen voor een andere manier om te delen:

• Op de itemdetailpagina van de nieuwe webkaart, Klik op de Overzicht tabblad en klik op Deel
  • Klik Oké om het dialoogvenster Delen te sluiten.

4. Schakel offline gebruik voor de webkaart in door naar de itembeschrijvingspagina van de webkaart te gaan. Selecteer Instellingen en druk op Opslaan als je klaar bent

null 921

null 922

5. Open de app Veldkaarten en zoek de kaart die u zojuist hebt gemaakt, gered, gedeeld, en ingeschakeld voor offline gebruik

Andere bronnen voor offline kaarten: