Een bewerkingsdashboard maken

These steps will explain how to create a new Operations Dashboard on the Cadasta Platform.

Opmerking: U moet al een webkaart met relevante gegevenslagen hebben gemaakt om deze actie met succes te voltooien

1. Vanaf de overzichtspagina van de webkaart die u wilt gebruiken als basis van het Operation Dashboard, selecteer Web-app maken > Bedieningsdashboard gebruiken. Voer een titel in, tags, en samenvatting en dan de Oké knop wanneer voltooid

null 638null 639

2. U ziet uw kaart met een bovenste menubalk met opties om uw dashboard te configureren. Deze maken configuratie van zowel lay-out als inhoud mogelijk

null 640

3. Voeg grafieken en inhoud toe om uw dashboard aan te passen. Selecteer Opslaan wanneer voltooid. Afhankelijk van op welke lagen je je grafieken baseert, u kunt realtime updates van uw projectgegevensverzameling zien. The demo project dashboards are Project Rose – Overview Dashboard, Project Rose – Bronstatistieken, Project Rose – QA-dashboard
null 641

null 643

null 646

Bronnen voor het gebruik van het Operations Dashboard

Overzicht van bewerkingsdashboard

Galerij van operationele dashboards