Inleiding tot itemtypen

1. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord op https://cadasta.maps.arcgis.com/home/index.html

2. Uw startpagina wordt de Gebruikersgroep bladzijde. Selecteer Trainingsdemo – Cadasta

3. Inhoud zal worden gevonden binnen de groep

4. Inhoud kan zijn gefilterd op verschillende manieren

5. Afmelden van uw account door uw . te selecteren Gebruikers account naam in de linkerbovenhoek van je scherm

6. Navigeren naar Inhoud

null 28

null 29

7. Zien Artikeltypes in de zijbalk

null 30

8. Selecteer itemtype Kaarten

Opmerking: Er zijn twee typen subitems: (1) Webkaarten en (2) Kaartbestanden

null 31

9. Selecteer item subtype Webkaarten

Opmerking: Er is geen subtype Map Files in de demogroep en wordt niet behandeld in deze documentatie.

null 32

10. Selecteer Webkaart Project Rose Field Collector-kaart

null 33

11. Klik Openen in kaartviewer

null 34

12. Navigeer terug naar Inhoud gebruikersgroep en selecteer Webkaart Kaart van Project Rose – Toegang tot elektriciteit

null 35

13. Klik Openen in kaartviewer

null 36

14. Navigeren naar Inhoud

null 28

null 29

15. Zien Artikeltypes in de zijbalk

null 30

16. Selecteer itemtype Lagen

Opmerking: Er zijn zeven typen subitems die hieronder worden vermeld:

null 37

17. Selecteer item subtype Functielagen

Opmerking: Deze documentatie dekt alleen: Functielagen

null 38

18. Selecteer Functielaag Project Rose Field Collector PLPd

null 39

19. Klik Openen in kaartviewer

null 40

20. Navigeer terug naar Inhoud gebruikersgroep en selecteer Functielaag Project Rose QA-weergave

null 41

21. Klik Openen in kaartviewer

null 42

22. Navigeer terug naar Inhoud gebruikersgroep en selecteer Functielaag Project Rose-enquête

null 43

23. Klik Openen in kaartviewer

null 44

24. Navigeren naar Inhoud

null 28

null 29

25. Zien Artikeltypes in de zijbalk

null 30

26. Selecteer itemtype Apps

Opmerking: Er zijn drie typen subitems die hieronder worden vermeld:

null 45

27. Selecteer item subtype Web-apps

Opmerking: Er zijn geen subtypes voor mobiele apps of desktop-apps in de demogroep en deze worden niet behandeld in deze documentatie

null 46

28. Selecteer web applicatie Project Rose-dashboard – Overzicht

null 47

29. Klik Dashboard bekijken

null 48

30. Zien Dashboarddetails door een verzameld record te selecteren veelhoek

null 49

31. Navigeer terug naar Inhoud en selecteer web applicatie Project Rose-dashboard – QA-dashboard

null 50

32. Klik Dashboard bekijken

null 51

33. Zien Dashboarddetails door een verzameld record te selecteren punt

null 52

34. Navigeer terug naar Inhoud en selecteer web applicatie Project Rose-dashboard – Bronstatistieken

null 53

35. Klik Dashboard bekijken

null 54

36. Zien Dashboarddetails door een verzameld record te selecteren veelhoek(s)

Opmerking: Dit dashboard heeft de mogelijkheid om één of meerdere handmatige selecties tegelijk te maken

null 55

Andere itemtypes die niet in deze documentatie worden behandeld, zijn::

Scènes

Hulpmiddelen

Bestanden

null 56

null 57

null 58