Offline verzamelde enquêtes verzenden

1. Enquête openen123

2. Log in op uw Cadasta Platform-account

3. Selecteer uw enquête (dit voorbeeld gebruikt Project Rose Survey)

Opmerking: Er moet een getal in de rechterhoek van de enquête staan ​​dat het offline verzamelde bedrag weergeeft

null 63

4. Selecteer Outbox

null 64

5. Selecteer Versturen

Opmerking: U ziet de verzamelde enquêtes in dit venster. Als je hebt verzameld 10 enquêtes, Je zou moeten zien 10 records. In dit voorbeeld, er is slechts één enquête verzameld, daarom is er maar één onderzoeksrecord in de wachtrij. Je moet verbonden zijn met internet om deze laatste stap uit te voeren

null 65