Deel B Hand-out

Download de app, Log in, en afbeeldingen en enquête downloaden

OVERZICHT

Deze hand-out biedt u een stapsgewijze handleiding met foto's om de Survey123-app te downloaden en te gebruiken.

STAP-VOOR-STAP INSTRUCTIES

1. Verbind uw apparaat met internet. Ga naar de App Store (iOS-apparaten), Google Play (Android-apparaten), Amazon Appstore, of Microsoft (Windows-apparaten).

image 7

null 452

In de winkel, typ in het zoekvak Survey123 en klik op de Zoeken knop. Klik op Survey123 voor ArcGIS om het op uw apparaat te installeren.

2. Open Survey123 op uw apparaat door de . te selecteren Survey123 icoon.

null 178

Selecteer Log in en typ je gebruikersnaam en wachtwoord in (aangeboden door Stichting Kadaster), selecteer dan Log in.

null 179null 182

3. Na het inloggen, je komt in de Mijn enquêtes pagina in de app.

null 453

null 184

Om een ​​nieuwe enquête te downloaden, klikt u op een pictogram met de initialen van uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik dan op de Enquête downloaden (op de wolk en pijl-omlaag) knop. In het zoekvak, voer de naam van de enquête in en klik op Zoeken.

null 185

Klik op de enquête om deze te downloaden voor gebruik.

null 187

Ga terug naar de Mijn enquête tabblad en u zou de enquête moeten kunnen zien.

4. Bij de enquête die u gaat gebruiken, klik op de drie horizontale balken in de rechterbovenhoek van uw scherm. Je ziet nu de Offline kaarten tabblad.

null 189

Klik daarop om de beschikbare offline kaarten te bekijken.

null 192

Klik aan de rechterkant (op de wolk en pijl-omlaag) van de offline beelden om deze op uw mobiele telefoon te downloaden.

null 194