Deel D Quiz

OVERZICHT

Deze quiz is bedoeld om uw kennis te testen over het diagnosticeren van fundamentele technische problemen van veldgegevensverzamelaars om problemen op te lossen of wegen voor onopgeloste problemen te identificeren.

QUIZ VRAGEN

1. Je opent een enquête in de Survey123 mobiele app en gaat naar een vraag met locatie. Wanneer u op de Kaart pictogram kunt u de kaart op de achtergrond niet zien. Wat doe jij?

a. Start de enquête opnieuw
b. Wacht tot de kaart verschijnt, vooral als u zich in een gebied bevindt met een lage mobiele verbinding
c. Start uw mobiele apparaat opnieuw op
d. Wacht tot de supervisor helpt

2. Je opent een enquête in de Survey123 mobiele app en gaat naar een vraag met een locatie. Wanneer u op de Kaart pictogram ziet u dat de GPS-locatie niet op de juiste locatie wordt weergegeven. Wat doe jij?

a. Loop rond totdat de GPS-locatie correct wordt weergegeven
b. Blijf op zijn plaats totdat de GPS-locatie correct wordt weergegeven
c. Start de enquête opnieuw
d. Ga naar een andere vraag in de enquête en ga dan terug naar de locatievraag

3. Je hebt de enquête ingevuld, maar als je op drukt Indienen het brengt je terug naar een van de vragen. Hoe kun je voorkomen dat dit nog een keer gebeurt?

a. Zorg ervoor dat alle verplichte vragen zijn ingevuld voordat u op drukt Indienen knop
b. Vraag de mobiele app vriendelijk om de enquête in te dienen
c. Start het mobiele apparaat opnieuw op
d. Geen van de bovenstaande

4. U heeft de enquête ingevuld en ziet geen optie om de enquête in te dienen. Je ziet alleen een optie om Later indienen. Waarom gebeurt dit?

a. De enquête is kapot en moet opnieuw worden geladen
b. De batterij van het mobiele apparaat is bijna leeg
c. De enquête bevat deze optie niet en moet worden vastgesteld door de supervisor
d. U bevindt zich in een gebied met weinig of geen internetverbinding. Zodra u naar een gebied met een hogere connectiviteit verhuist, wordt deze optie weergegeven en kunt u uw reactie indienen

5. U hebt de enquête geopend, maar u ziet geen beschikbare kaarten om te downloaden. Wat doe jij?

a. Vraag uw leidinggevende om ervoor te zorgen dat er offline kaarten zijn gemaakt voor deze enquête
b. Wacht tot de lijst met kaarten verschijnt
c. Vernieuw de enquête
d. Alle bovenstaande