Deel C Hand-out #1

Enquêteformulier Invullen en verzenden van een offline enquêteformulier

OVERZICHT

Dit is een stapsgewijze handleiding voor het invullen van een enquêteformulier tijdens het verzamelen van gegevens, evenals hoe u de informatie kunt opslaan en verzenden terwijl u in een externe omgeving zonder connectiviteit werkt.

STAP-VOOR-STAP INSTRUCTIES

1. Navigeer op uw apparaat en zoek naar Survey123.

null 321

2. Log in met uw persoonlijke accountgegevens.

null 322

3. Zoek het enquêteformulier met betrekking tot de specifieke activiteit. Houd er rekening mee dat deze stap ervan uitgaat dat het enquêteformulier al naar het apparaat is gedownload. Als het enquêteformulier niet is gedownload voorafgaand aan deze activiteit, zoek naar de menuwerkbalk in de rechterbovenhoek van uw Survey123-toepassing en klik op Enquête downloaden.

null 323null 324

4. Klik op het enquêteformulier en navigeer naar de eerste pagina. Merk op dat deze pagina verschillende functies bevat: de naam van de enquête, vaak met een thumbnail van de organisatie; de naam van de eigenaar; datums van creatie en wijziging en een verzamelknop.

null 325

5. Klik op de Verzamelen knop om te beginnen met het verzamelen van de informatie.

null 326

6. Navigeer pagina voor pagina door de vragenlijst in te vullen.

null 327null 328

7. Afhankelijk van de complexiteit van het onderzoek, het kan nodig zijn om punten te veroveren, veelhoeken, afbeeldingen, en video's.

null 329

8. Om dit voor elke functie te doen::

Punten: verzamel het punt door op het vinkje in de rechterbenedenhoek van het Survey123-toepassingsscherm te klikken

Veelhoeken: gebruik de vertex-optie om elk hoekpunt van de poligon te verzamelen en te verbinden

Afbeeldingen: leg de afbeelding vast door op het camerapictogram te klikken

Videos: neem de video op door op het video-opnamepictogram te klikken

null 474

9. Navigeer door het verzamelen van alle vereiste antwoorden naar de laatste pagina van het formulier met behulp van een knop Vooruit.

null 333

10. Bij het invullen van de laatste pagina van het enquêteformulier, klik op het controlepictogram in de rechterbenedenhoek van de enquête.

null 334

11. Er verschijnt een bericht Enquête voltooid drie opties weergeven: 1. Nu verzenden; 2. Doorgaan met deze enquête of; 3. Bewaar deze enquête in de outbox.

null 335

12. Aangezien de gegevensverzameling is uitgevoerd in de omgeving zonder connectiviteit, u dient deze enquête op te slaan door op de optie te klikken om Bewaar deze enquête in de Outbox.

null 336

13. De enquête wordt automatisch opgeslagen in de outbox en keert terug naar de beginpagina van de enquête.

null 337

14. Onder de Verzamelen knop zal het een . genereren Outbox knop met het aantal ingevulde enquêtes.

null 339

15. Om de ingevulde enquêtes in te dienen wanneer verbonden met internet:

1. Klik op de Outbox knop
  2. Rechtsonder in het applicatiescherm, er is een Versturen icoon

null 341

16. Klik op verzenden en alle eerder opgeslagen enquêtes worden verzonden. Om het proces te bevestigen:, a Verzonden rapport wordt gegenereerd onder de Verzamelen knop op de eerste pagina van de enquête.

null 342